Bezglutenowe miękkie ciasteczko Keto kokos&orzech nerkowca

Cena 73 zł / karton
(24 szt.)

Ciastko jest odpowiednie dla wegan oraz osób unikających glutenu w diecie. Ciasteczko jest świetnym źródłem błonnika, zawiera również białko pochodzenia roślinnego. Ciasteczko sprawdzi się jako pożywna przekąska na wynos – dodatek do kawy, na deser, na wycieczkę lub do lunchboxa.

Składniki

Kokos 36% (miazga kokosowa 22%), wiórki kokosowe 14%, błonnik z korzenia cykorii (inulina), mąka z orzechów migdałowych, orzechy nerkowca 6%, emulgator: lecytyny z rzepaku, sól himalajska.

Alergeny

Produkt może zawierać sezam, orzechy, orzeszki ziemne i mleko.

Tabela wartości odżywczych

Wartość energetycznaw 100g produktu 465kcal1 917kJ
Tłuszcz, w tym: 34,9g
– kwasy tłuszczowe nasycone 22,6g
Węglowodany, w tym: 13,1g
– cukry 9g
Błonnik 33,8g
Białko 7,7g
Sól 0,63g

Zalecane warunki przechowywania

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Kraj producenta

Polska

Ciastko Keto – Masło orzechowe Peanut Butter wegańskie bezglutenowe 50g – Ciastko Keto Masło Orzechowe Peanut Butter Wegańskie bezglutenowe marki Frank&Oli to pojedynczo pakowane spore miękkie ciasteczko z masłem orzechowym i płatkami owsianymi. Bez dodatku cukru, bez glutenu i bez laktozy.

Ciastko jest odpowiednie dla wegan oraz osób unikających glutenu w diecie. Ciasteczko jest świetnym źródłem błonnika, zawiera również białko pochodzenia roślinnego. Ciasteczko świetnie sprawdzi się jako pożywna przekąska na wynos – dodatek do kawy, na deser, na wycieczkę lub do lunchboxa. Dostępne również inne smaki / rodzaje ciasteczek Frank&Oli. Polecamy.

Sprzedaż tylko hurtowa (nie detaliczna).